Våra katter


Trollögas Tingeling

Tingeling kommer från vår egna uppfödning. Hon är blåtippad golden (ay 11). Den här tjejen älskar att vara ute i vår inhägnade uteplats och spana på allt spännande som händer i trädgården.

Hon fick högsta titeln, Supreme Champion, på Scandinavian winner show i februari-24.


Trollögas Dairy (Daisy)

Här har vi Tingelings dotter som heter Daisy. Hon är en blyg kattfröken som gärna ligger bredvid mig på skrivbordet de dagar jag jobbar hemifrån. Hon fick sin första kull i februari och är en ansvarsfull och bra mamma.


Trollögas Brazzaville (Miss Li)

Miss Li föddes i augusti 2023 och är en energirik och söt liten kattunge. Hon är svarttippad golden.Kastrater


Hilma of Belandialis

Hilma har vi importerat från Tyskland. Hon har ett lugnt temperament men är också väldigt lekfull. Hon vill alltid vara nära och kryper gärna upp i knät. Hilma är svarttippad golden (ny11) och har titeln Champion. Hilma har precis flyttat till våra barns kusin Vilde i Bergen (Norge).


Doris of Golden Neko

Doris har vi importerat från Estland och är otroligt kelig och gosig. Tyvärr blev vi tvungna att kastrera henne vilket vi är så ledsna för. Doris har inte bara en fantastisk färg utan har även ett fantastiskt lynne som lugn, tillgiven och lekfull. Det var egenskaper vi hade hoppats på att vi skulle kunna avla vidare på med några fler kullar men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Nu myser vi mest med henne och har med henne på utställningar.

 

Doris färg är svarttippad golden (ny 11). Hon är Supreme Premier vilket är den högsta titeln för kastrerade katter. Hon har även blivit "best in show" två gånger.Bokbackens Magnolia

Magnolia har fått två kullar och är numera kastrerad. Magnolia är bossen bland katterna hemma och är väldigt tydlig när hon tycker att något inte är som det borde. Dom yngre honorna försöker ibland att ifrågasätta henne men nej, där kommer dom inte långt...
Bokbackens Moonglow (Sonny)

Sonny är en kastrerad hane som lever det goda livet. Det är inte mycket som stressar upp honom. Han tar det mest lugnt och ligger gärna i utegården och spana på det som händer utanför.