Våra katter


Trollögas Tingeling

Tingeling kommer från vår kull som föddes i april 2020. Hon är blåtippad golden (ay 11) och om allt funkar enligt plan får hon ungar tidigast hösten/vintern 2021.Kastrater


Doris of Golden Neko

Doris har vi importerat från Estland. Hon kurrar som en duva och är otroligt kelig och gosig. Tyvärr fick vi kastrera henne akut i april 2020. Det är vi så ledsna för. Doris har inte bara en fantastisk färg utan har även ett fantastiskt lynne som lugn, tillgiven, lekfull och gosig. Det var egenskaper vi hade hoppats på att vi skulle kunna avla vidare på med några fler kullar men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

 

Doris färg är svarttippad golden (ny 11). Hon tog titeln Champion i december 2019.


Bokbackens Butterfly (Zelda)

Zelda är en lugn men lite busig tjej. Hon är chokladsköldpaddsfärgad med vitt. Zelda är nu  kastrerad och njuter av sitt nya liv . Tog titeln Champion i december 2017.


Bokbackens Magnolia

Magnolia har fått två kullar och är numera kastrerad. Hon är en duktig jägare som lämnar allt från möss, råttor och skator utanför vår dörr.
Bokbackens Moonglow (Sonny)

Sonny är en kastrerad hane som lever det goda livet. Det är inte mycket som stressar upp honom. Han tar det mest lugnt och gillar att gå ut och spana i vårt område.