Våra katter


Trollögas Tingeling

Tingeling kommer från vår kull som föddes i april 2020. Hon är blåtippad golden (ay 11) och om allt funkar enligt plan får hon ungar tidigast vintern 2021.


Hilma of Belandialis

Hilma är vår nya avelshona som vi har importerat från Tyskland. Hilma har ett lugnt temperament och är väldigt lekfull. Ibland kryper hon till och med upp i ett knä. Hon älskar också att jaga små bollar. Hilma är svarttippad golden (ny11).
Kastrater


Doris of Golden Neko

Doris har vi importerat från Estland. Hon kurrar som en duva och är otroligt kelig och gosig. Tyvärr fick vi kastrera henne akut i april 2020. Det är vi så ledsna för. Doris har inte bara en fantastisk färg utan har även ett fantastiskt lynne som lugn, tillgiven, lekfull och gosig. Det var egenskaper vi hade hoppats på att vi skulle kunna avla vidare på med några fler kullar men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

 

Doris färg är svarttippad golden (ny 11). Hon tog titeln Champion i december 2019.Bokbackens Magnolia

Magnolia har fått två kullar och är numera kastrerad. Magnolia är bossen bland katterna hemma och är väldigt tydlig när hon tycker att något inte är som det borde. Dom yngre honorna försöker ibland att ifrågasätta henne men nej, där kommer dom inte långt...
Bokbackens Moonglow (Sonny)

Sonny är en kastrerad hane som lever det goda livet. Det är inte mycket som stressar upp honom. Han tar det mest lugnt och ligger gärna i utegården och spana på det som händer utanför.